MASSA NYTT!

de va ett tag sen jag blogga nu, men har haft annat för mig.. hur som helst jag har ny design som ni kanske ser. de är inte helt klart än, ska fixa header & så lite senare! & jag kanska ska börja med att blogga lite mer framför allt! men hörrni de är sommar nu, eller aa vädret är ju inte alltid de bästa men de kommer väl snart! hela veckan har de vart ett jävla skit väder rentutav! men man ska väl inte klaga, har ju ett helt långt sommarlov som jag tror kommer bli super! de har redan börjat hyffsat bra iaf! med lite tabbar här men visst de är sånt man sen skrattar åt!

idag har jag inga speciella planer.. har ingen aning om vad jag ska göra faktiskt, tänker inte sitta in hela kvällen iaf! vad ska ni själva göra? :)


sommarlov, ohyes!

  hej på er! har inte bloggat på ett tag nu men de ska de bli ändring på! idag är de andra dagen på sommarlovet & de regnar ju såklart.. men dagen blev lyckad iaf. idag spenderade jag dagen i uppsala med min pappa och lillebror, v åkte in för att kolla på bio & käka lite + lite shopping. de blev kommissarie späck som vi kollade på. den är verkligen ett måste att se för er som inte sett den.. massa humor, man skrattar hela tiden. faktiskt skit bra film! så nu sitter jag här lite lagom trött kan man säga.. imorgon ska jag upp tidigt för att gå ut & springa. vad de än är för väder så gör jag de. jag måste verkligen. jag ska bli smal så jag slipper skämmas över mitt jävla fett som jag har! efter de vet jag faktiskt inte vad som händer, har inte direkt något planerat får se vad de blir helt enkelt. på måndag ska jag iaf träffa en klasskompis, super gullig är hon. vi ska göra dagen så bra som den kan bli, tihi! men nu ska jag kila, puss på er hoppas ni får en fortsatt bra kväll! :)


från köttbulle till hurtbulle!gokväller!
sitter just nu i mitt rum & kollar på tv med en bra tjej. vi kom nyss hem från att ha vart ute & sprungit spåret, super! & ja.. vi skulle ha de lite mysigt men jag som bantar sitter & äter havrefras medans alma käkar ostbågar, men ah vill man ha ett bra resulltat efter så är de fan värt att äta de ist, tycker jag iaf! tänkte sätta på nån film om en stund & bara chilla galet. idag har vi vart in till uppsala en sväng, köpte ett bar leggings & en kjol sen gick vi ner mot fyresån & tog en latte & kolla runt lite på marknaden. taha! har vart på ett så jävla dåligt humör idag så jag venne vad. har varit så jävla dryg & sur för minsta lilla. blää! men nu är jag glad, ihiii! nu ska ja gå & göra annat. hoppas ni haft en super helg & att den fortsätter så!

Ciao,Ciao / amanda, från en köttbulle till hurtbulle!
RSS 2.0