lycklig, så jävla lycklig!


 

(& ja vissa bilder är inte helt hundra i skärpan.. men här har ni några bilder från forsmark iaf!)


jag kan inte beskriva med ord. jag har fått tillbaka min lycka! de här är livet, de är de verkligen! de är precis dehär som får mig att må bra, alla ni fina människor. & jag säger de, att få uppleva de en gång.. de är som en drog. man vill bara ha mer! den här helgen har fan vart en utav dom bästa på väldigt,väldigt länge! jag säger bara, de är inte slut här, de fortsätter, de rullar på som aldrig förr. jag har en stark kännsla av att detta år kommer bli de absolut bästa i mitt liv.
& tack till världens bästa emilia som är så sjukt för underbar, utan henne shit.. vad hade jag varit då? sjukt olycklig!

som sagt, min helg går inte att beskriva. bara helt underbar! nu tänker jag ta en varm dusch efter de tar jag & softar fett!
hoppas ni alla haft en underbar helg! vad har ni gjort? :)


öregrund & erik grönwall!


 

Ciao!
sitter här & är lite små stressad.. jag håller på & packar men vettefan vad jag packar?!
äsch, slänger med lite onödigt skit också. kameran ska med såklart men den sitter på laddning just nu.. samtidigt som jag packar ska jag försöka fixa mig & ja.. tro mig de är svårare än de låter! jag åker till öregrund snart & sover över hos min söta emilia! lovely! imorgon så drar vi vidare till forsmark där vi träffar erik grönwall & timotej tror jag de va.. taha! hur som helst, tror de kommer bli super kul! de är .. få se, femte gången jag träffar erik nu. taha! hoppas ni får en lyckad helg. jag hör av mig imorgon när jag kommer hem & då kommer de massvis med bilder!

pusshej!


kort inlägg, ohja!


 
äntligen fredag! sjuk seg vecka.. allt har varit åt helvete den här veckan!
men nu är de helg, sköönt! tänkte gå & duscha nu, sen tänkte jag bli lite bruun! sedan bär de av ut med en bra brud! imorgon blir de mina två små söta flickor, sara & alicia. puss på dom!♥
men tills dess, ha de toppen! :)

tjudeluu!
RSS 2.0